Vill du sälja CASIO kassor i Stockholmsregionen?

Fackhandelsdata har sedan 1985 levererat olika typer av butiksdatalösningar. Idag är vi även CASIOs svenska distributör av deras olika kassalösningar. CASIO är en marknadsledande leverantör av kassor till restauranger, caféer och andra typer av verksamheter.

Vi söker dig med goda kunskaper om restaurangbranschen och dess sätt att arbeta med sina kassalösningar. Du kanske arbetar eller har arbetat som servitör, bartender eller på något annat sätt med restaurangkassor och vet hur de skall fungera och borde fungera, hur man sätter upp och visar en kassa. Du är en utåtriktad och säljande person med tekniskt intresse.

Vi vill att du säljer CASIOs olika kassor i Stockholmsregionen. Antingen genom en tjänst hos oss till 50% - 100% och med provisionsbaserad lön samt med förmåner som försäkring och ITP/ITPK. Eller via ett eget bolag där du då blir en återförsäljare av CASIOS kassor med möjlighet att arbeta friare med dina priser och tjänster till kund. Behöver du ett kontor så tillhandahåller vi ett sådant i våra lokaler i Knivsta. Du får tillgång till våra tekniker som hjälper och utbildar dig och vi utrustar dig med demokassor.

Använd vårt kontaktformulär eller maila till info@fhd.se. Skicka din ansökan redan idag!