Vi söker nya ÅF - Återförsäljare av Casios kassor!

På följande orter söker vi nya ÅF: 

Göteborg, Stockholm och närliggande kommuner, Halmstad, Helsingborg, Lund, Hässleholm, Östersund, Kiruna, Skellefteå, Ljungby, Karlstad, Falun, Borlänge, Leksand, Tranås, Mora, Vara, Lidköping, Skara och Kristianstad. Verkar du på en annan ort, kanske redan säljer andra kassor eller vill sälja till verksamheter med kassor, är du också välkommen att höra av dig.

Här finns idag våra Casio ÅF - Återförsäljare

Varje dag startar det nya företag i Sverige. Man brukar säga att i hela Sverige så startar det cirka 60000 nya företag per år. Entreprenörskapet är stort. Många av dessa behöver en godkänd kassalösning. Förutom alla nya företag så finns dessutom alla befintliga som behöver modernare kassor.

Casio är en marknadsledande leverantör av olika kassor. De levererar kassor av högsta kvalitet till ett bra pris. Kassor som är smart konstruerade vilket gör det enklare för dig som är ÅF att göra i ordning kassorna till kund. Lär du dig en modell så kan du göra i ordning andra modeller också. Hos Casio finner du även Android baserade kassalösningar, dvs för dig som är intresserad av ny rolig och modern teknik så finns det snygga kassor och intressant teknik att sätta tänderna i. Casios Androidkassor är klimatsmarta och miljövänliga. De har inga rörliga delar och drar mindre ström. Miljövänlig och klimatsmart teknik är ett gott säljargument och den tekniken erbjuder Casio! 

Om du idag har ett företag som levererar till eller arbetar mot verksamheter där kassor finns, så kan detta vara någonting för dig. Om du är tekniskt intresserad så ger Casios Androidkassor dig möjlighet att ligga i framkanten. Är du en duktig säljare som ser var nya verksamheter och butiker etablerar sig (brunt papper på skyltfönstret - här öppnar en ny butik), så finns det här en möjlighet för dig.

Är du intresserad och vill veta mer, fyll i vår ansökan om att bli ÅF:

Ansök om att bli ÅF - Återförsäljare Casio  

Eller tag kontakt med oss på Fackhandelsdata!