Hållbarhet - vårt tema Fastfood & Café i Göteborg

Hållbarhet och framtidstro var temat i Fackhandelsdatas monter på mässan Fastfood & Café 11 - 12 september i Göteborg. Vi hade gott om besökare som kunde se Casios olika kassor. Vår monter stack ut litet extra genom vårt samarbete med Reningsborg som driver tre stora secondhandbutiker i Göteborg med omnejd. Genom att skänka varor och handla i deras butiker stöder du deras hjälpverksamhet och gör samtidigt en insats för vår miljö.

Reningsborg har till sina butiker valt Casios energieffektiva Androidkassor. Energieffektiv = klimatsmart

Istället för vanlig mässinredning så använde Fackhandelsdata möbler, inredningsdetaljer och porslin från Reningsborgs butiker. Vi lånade även in en hovmästarpulpet från Le Pain Français i Göteborg (de använder Casios energieffektiva kassor) för att presentera Casios bordshantering ihop med bongskärm.

Extra uppskattat på mässan var vårt paket med V-R200 kassa, kontrollenhet, kassalåda och kassakopplad våg. En bra kassalösning till ett ännu bättre pris för verksamheter med viktvaror, dvs t ex gårdsbutiker som säljer frukt och grönt, godisbutiker eller kiosker och caféer som säljer från salladsbuffé i lösvikt.

Hållbarhet och framtidstro!

Hållbart1Hållbart2Hållbart3Hållbart4