Fastfood & Café Kista!

Välkommen att besöka Fackhandelsdata på Fastfood & Café mässan i Kista den 30 - 31 januari! 

fastfood

Fackhandelsdata finns i monter nr: A27B

Behöver du entrébiljetter – kontakta Fackhandelsdata så skickar vi fribiljetter till dig!

Mässans öppettider är:

Onsdag 30 januari  10:00 18:00
Torsdag 31 januari 10:00 17:00  

Platsen är:

Kistamässan
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

På mässan kommer Fackhandelsdata att visa CASIO V-R200 och CASIO V-R7100 kassor ihop med CASIOS Premium programvara och CMO bords APP samt naturligtvis också molnet lösningen SalesBO.

CASIOS energieffektiva kassor är klimatsmarta kassor och klimatsmarthet är något som alltfler har som krav/önskemål. Kassans lägre energiförbrukning gör också att en användare sparar mycket pengar genom ett byte från en gammal PC kassa till en modern CASIO Android kassa.

SalesBO är ett molnet baserat administrationsverktyg som är utvecklat för Casio Android. Det spelar ingen roll om användaren har en enhet eller många försäljningsställen eller om det på respektive försäljningsställe finns en eller flera kassor. Allting synkas ihop i molnet. Som Casio användare kan man följa sin försäljning och enkelt ändra artiklar och priser utan att behöva vara på plats i sin restaurang/butik. SalesBO producerar dessutom färdigkonterade bokföringsunderlag för redovisningen. Var användaren av SalesBO fysiskt befinner sig spelar alltså ingen roll eftersom han/hon enkelt kopplar upp sig till molnet tjänsten via Internet. SalesBO och Casios V-R200 och V-R7100 kassor kommunicerar och skickar sedan data mellan varandra.