QT-6600

Artikelnummer: QT-6600

 

En kompetent medarbetare för dig inom restaurangbranschen!

Detta är en utmärkt kassa för dig som arbetar inom det stora området restaurang. 15 tums färgskärm med touch. En robust kassa med ett värde som varar länge. QT-6600 ger utrymme för design av egna skärmlayouter och användargränssnitt. QT-6600 har i princip alla de funktioner som man behöver för ett snabbt och enkelt handhavande i café, restaurang och bar. 

Stor och rejäl bildskärm med touch

Optimal viewDen tilltagna 15-tums pekskärmen erbjuder gott om plats. Upplösningen är på 1024x768 XGA vilket ger en mycket tydlig information även när ljuset runt kassan inte är det allra bästa. 

Anpassningsbar kassa 

Flexible setting optionsQT-6600 kan anpassas snabbt och enkelt efter individuella behov som den dagliga verksamheten kräver. Storleken på kassan är 36.2 cm bred,  35.4 cm djup och 36.8 cm höjd. Kassan kan installeras snabbt och enkelt och sparar utrymme genom sin konstruktion. 

Intern kunddisplay

Up-to-date at all timesKassan har en intern kunddisplay som visar transaktionerna på en LCD skärm på baksidan. Kunderna kan se sina transaktioner på en tydlig skärm som visar upp till två linjer med 20 tecken.

Extern termoskrivare och Ethernet

Flexible with thermal printer and Ethernet/LANEn extern termoskrivare används för utskrift av kvitton, bongar, notor och rapporter. För kommunikation mellan kassorna används Ethernet.

Kontrollenhet "svarta lådan"

Som tillbehör till Casios kassor finns "svarta lådan". En kontrollenhet enligt Skatteverkets regelverk.

QT

Produktblad

  • QT 6600Restaurangbranschens populära medarbetare och trotjänareHämta