SalesBO - molnet

Artikelnummer: 156

SalesBO är ett molnetbaserat administrationsverktyg som är utvecklat för Casios Androidkassor. SalesBO står för Sales Back Office.

Casios V-R serie och SalesBO är utvecklade för att fungera för många olika branscher och för olika storlekar på verksamheten. För företag med en eller flera försäljningsplatser och med en eller flera kassor på respektive försäljningsplats.

Du kan på distans följa din verksamhet och dess försäljning och du kan ändra artiklar och priser. SalesBO kan producera färdigkonterade bokföringsunderlag för din redovisning. Var du fysiskt själv befinner dig spelar ingen roll eftersom du enkelt kopplar upp dig via Internet. SalesBO och Casios V-R200 och V-R7100 kassor skickar data mellan varandra. Applikationen installeras i respektive kassa som sedan registreras och synkroniseras med molnet. Uppdateringar som sker i molnet t ex av nya varor och ändrade priser, skickas sedan med automatik till de anslutna kassorna.

Anslutningen av kassor till SalesBO innebär inte att någon information raderas från kassorna utan informationen i kassorna finns tillgänglig för lokalt arbete precis som vanligt. Med SalesBO Premium medföljer även möjligheten att ta backup på respektive kassa.

SalesBO ger dig statistik, olika rapporter samt kan hantera ditt lager. Den fiffiga Dashboard-funktionen ger dig en snabb överblick av försäljningen som presenteras på ett överskådligt och snyggt sätt. SalesBO är ett mycket bra verktyg för restaurang och butiksägare, för hovmästare och butikschefer.

SalesBO finns i Basic respektive Premium version. Versionerna innehåller detta:

SalesBOalltpaint

SalesBOmolnet