CHD

Artikelnummer: 5880

CHD5880 är ett snyggt kassaregister som är fullt med funktioner. 50000 PLU och 32 direktknappar. Elektroniskt journalminne.

Det spelar ingen roll om det är i en liten butik, skönhetssalong, frisör, bar eller ett café: CHD5880 erbjuder smarta funktioner och smälter perfekt in i olika verksamheter tack vare stilren design. CHD5880 är vårt stor kassaregister. Den har inte touchknappar utan vanliga tryckknappar.

Biträdesdisplayen är en tydlig och tjugoradig LCD skärm.

Tjugoradig för maximal effektivitet och läsbarhet både i transaktionstillfälle och vid programinställning. Bakgrundsbelysningen ger god kontrast även i mörka miljöer.

Upp till 50000 produkter/PLUs.

Kassamaskinen med rörliga tangenter har upp till 50000 produkter/PLUs med tjugoteckens klartext, kassan har 32 direktknappar och 99 biträden. Intern databackup. Använder man en streckkodsläsare går arbetet snabbare och risken för fel minskar.

Kassan ger tysta och snabba kvittoutskrifter.

Kassan innehåller en tyst och snabb termoskrivare. Med sin 80mm breda kvittorulle möter den behoven av hög skrivhastighet och god utskriftskvalité. "Drop-in" systemet innebär ett snabbt och smidigt byte av kvittorulle. Det går att designa sin egen kvittoutskrift med egen grafisk logotyp.

Programmera med hjälp av en PC och spara på SD-kortet.

Med CHD ECR Configurator kan man enkelt programmera kassamaskinen själv. Man använder SD-kortet för att flytta över data till kassamaskinen. Det går också att plocka ut försäljningsdata från kassamaskinen till ett SD-kort. Sedan kan man analysera data som lagrats i CSV format på en vanlig dator. En export av journalen kan också göras.

Kassalåda med nyckel öppning.

CHD5880 finns i utförande med stor kassalåda. Kassalådan har åtta myntfack och fyra sedelfack.

Enkelradig kunddisplay.

Kunddisplay erbjuder god överblick för kunderna. Det ger då trygghet för kunden mot felregistrering..

Kontrollenhet "svarta lådan"

Som tillbehör till CHD kassor finns "svarta lådan". En kontrollenhet enligt Skatteverkets regelverk.

Nets kortterminal.

Kassan kan integreras mot Nets kortterminaler.

Kommunikation.

1stUSB micro/4st4RS-232/1stSD-Kort och ethernet.