V-R7100

Artikelnummer: V-R7100

 

Casio V-R7100 Android 15.6" - WLAN och Bluetooth 

A New Platform for Retail Innovation and PoS Transformation Casio V-R7100 är en energieffektiv Androidbaserad POS-terminal som har en 15.6" touchscreen skärm. Den är utrustad med WLAN och Bluetooth. På samma sätt som V-R100/200 så har V-R7100 en smart design utan fläkt, hårddisk och andra rörliga delar. Detta ger en driftsäker och energisnål terminal som slipper flera av de vanliga problem som pc-datorer kan få.

Det finns olika program och programversioner till Casio V-R7100. Kontakta oss eller våra återförsäljare för att få veta mer.

Terminalen är vattentålig och har en ergonomisk och prisbelönad design. V-R7100 kan hantera många olika verksamheter. Det kan vara mindre eller större rörelser och verksamheter. Den är skräddarsydd för caféer, restauranger och barer. Dess användningsområde är mycket större än traditionella kassaregister. 

Enkel-att-hantera 15.6" widescreen LCD

15.6-inch widescreen LCD Terminalen har en 15.6" widescreen LCD touchskärm. Den höga upplösningen på 1366×768 ger möjligheter till att ha mycket och tydlig information på skärmen. Bildskärmen är vattentålig. 

LCD skärmen supporterar landskap och portträtt. Vilket ger goda möjligheter att visa information på skärmen. Artikelinformation, statistik, journaler och annan information kan presenteras på ett tydligt och begripligt sätt.

Modern design som gör din verksamhet rättvisa

V-R7100 har vunnit utmärkelser för sin innovativa design. Den har ett stilrent och sofistikerat utseende och passar väl in i verksamheter som ställer krav på både färg, form och funktion. Mot kunden, som normalt sett står framför kassören, så visar V-R7100 upp en baksida med ett elegant och sobert utseende. V-R7100 pryder sin plats på kassadisken och blir till en positiv markör som stärker butikens image.

Den har egenskaper som erbjuder många möjligheter

Specifications that offer a variety of installation optionsDen är utrustad med en stor 15.6" widescreen skärm. Trots sitt stora innehåll så blir den liten och elegant samt tar mindre plats på kassadisken. Särskilt vinner den i jämförelse med en skrymmande PC-kassa.

Casio V-R7100 har WLAN och Bluetooth-kommunikation för att kommunicera med diverse andra externa enheter såsom skrivare, streckkodsläsare, Internet och musiktjänster. Trådlös LAN-kompatibel IEEE802.11a/b/g/n.

Specifications that offer a variety of installation optionsVESA är en standard inom kategorin fäste och stativ. V-R7100 följer denna standard vilket underlättar vid uppsättning och montering. Som standard står den på en smal fot som kan vinklas fram eller tillbaks. Foten kan tas bort och skärmen kan monteras direkt på väggen.
*VESA is a trademark of the Video Electronics Standards Association.

Casio V-R7100 är välutrustad, Den innehåller 3 x RS232 , USB, LAN, HDMI, 2 x kassalåda, 2x SD kort. Som tillval finns en expansionsbox som innehåller ytterligare portar. Den har trådlös LAN (IEEE 802.11a/b/g/n) och Bluetooth.

Den är driftsäker och har snabb uppstart

En mycket stor fördel med en Android kassa är driftsäkerheten. Den startar mycket snabbt i jämförelse med en PC-kassa. Den kräver mindre ström. Den har ett inbyggt batteri som skyddar informationen om strömmen går. Men framförallt, vid en omstart så är kassan genom sin batteribackup, tillbaks där man var och arbetet kan direkt fortsätta.

Miljövänlig genom lägre energiförbrukning. Den är IP53-klassad och vatten- och dammtålig.

IP53-compliant environmental durabilityTerminalen är IP53 klassad för att tåla vatten och damm.  Touchskärmen kan användas även om händerna är våta. Detta gör kassan synnerligen användbar i alla miljöer där vatten finns, t ex i restauranger och liknande verksamheter.

Genom sin uppbyggnad utan fläktar, hårddiskar och andra rörliga delar så kräver den mindre underhåll och förbrukar mindre energi. Detta gör att kassan får lägre driftskostnader. Elförbrukningen är så låg som 22 watt under drift. Vid stand-by läge ungefär 18 watt. Jämför detta med en PC kassa som förbrukar betydligt mer energi. Det är en klimatsmart och därmed miljövänligare kassa.

Programvaror och programversioner

Androidplattformen växer snabbt i världen. Antalet programvaror som går att använda ihop med Casios kassor ökar. Android är framtiden, det är en standard för mobila enheter, läsplattor och växer nu snabbt inom fler och fler områden. Casio V-R7100 är en fantastisk produkt som sätter en helt ny standard för kassor. Kontakta Fackhandelsdata för mer information om programvaror. Vi levererar för närvarande Casio V-R7100 med programvaror från Casio (Standard och Premium där Premium har menyhantering och bordskarta), IQPD, Sverigekassan och Susoft. 

 
 
 
 

The Android™ platform supports user applications development. A software development kit is available to provide an original applications development environment tailored to the user’s specific business practices or business lines.
*Android is a trademark of Google Inc.

Produktblad