SE-S400S

Artikelnummer: SE-S400S

 

Ett litet och snyggt kassaregister som är fullt med funktioner. 3000 PLU. 25 direktknappar varugrupp. Elektroniskt journalminne.

Modernes DesignDet spelar ingen roll om det är i en liten butik, skönhetssalong, frisör, bar eller ett café: SE-S400S erbjuder smarta funktioner och smälter perfekt in i olika verksamheter tack vare stilren design. SE-S400 är vårt minsta kassaregister. Den har inte touchknappar utan vanliga tryckknappar.

Biträdesdisplayen är en tydlig och tioradig LCD skärm

10-Zeilen LCD-DisplayTioradig bildskärm för maximal effektivitet och läsbarhet både i transaktionstillfälle och vid programminställning. Skärmen har vridled för att kunna ställa in arbetsvinkeln. Bakgrundsbelysningen ger god kontrast även i mörka miljöer.

 

Upp till 3000 produkter/PLUs

Kassamaskinen med rörliga tangenter har upp till 3000 produkter/PLUs med 12 teckens klartext, upp till 200 varugrupper (varav 25 med direktknapp) med 12 teckens klartext och 50 biträden. Intern databackup. Använder man en streckkodsläsare går arbetet snabbare och risken för fel minskar. Den innehåller en underlättande hjälpfunktion för programmering.

Kassan ger tysta och snabba kvittoutskrifter

Kassan innehåller en tyst och snabb termoskrivare. Med sin 58mm breda kvittorulle möter den behoven av hög skrivhastighet och god utskriftskvalité. "Drop-in" systemet innebär ett snabbt och smidigt byte av kvittorulle. Det går att designa sin egen kvittoutskrift med en grafisk logotyp från någon av de förinstallerade logotyperna.

Programmera med hjälp av en PC och spara på SD-kortet

Speichern auf SD-KarteMed tilläggsprogrammet "CASIO PC software"´kan man enkelt programmera kassamaskinen själv. Man använder SD-kortet för att flytta över data till kassamaskinen. Det går också att plocka ut försäljningsdata från kassamaskinen till ett SD-kort. Sedan kan man analysera data som lagrats i CSV format på en vanlig dator. En export av journalen kan också göras.

Stor eller liten kassalåda

SE-S400 finns i utförande med liten kassalåda. Den lilla kassalådan har fem myntfack och tre sedelfack.

Tydlig två-radig kunddisplay

Verstellbare KundenanzeigeEn alfanumerisk och justerbar kunddisplay erbjuder överblick för kunderna. Det ger då trygghet för kunden mot felregistrering.

 

 

Skriv ut användarinstruktioner

Skriv ut information och användarinstruktioner som förklararar hur man ställer datum och tid, hur man skriver ut valda rapporter eller får mer information om felmeddelanden.

Kontrollenhet "svarta lådan"

Som tillbehör till Casios kassor finns "svarta lådan". En kontrollenhet enligt Skatteverkets regelverk.

Manual

Produktblad