SE-C3500

Artikelnummer: SE-C3500

 

Detta är en kassa för krävande miljöer. Den har en smart och tålig design. Touchknappar. 7000 PLU. Dubbla termoskrivare - kvitto samt journal.

Denna kassa är en mångsysslare. Det spelar ingen roll om det är en butik, skönhetssalong, frisör, ett café eller en bar. SE-C3500 erbjuder smarta funktioner och smälter in perfekt i en modern inredning i olika branscher tack vare sin stilrena design. Denna kassa har touchtangenter och tryckknappar.

Stor och tydlig tioradig biträdesdisplay 

Tioradig biträdesdisplay för maximal läsbarhet både i transaktionstillfälle och vid programminställning. Skärmen har en vridled för att kunna ställa in arbetsvinkeln. Bakgrundsbelysningen ger god kontrast även i mörka miljöer.

Upp till 7000 produkter/PLUs

Kassamaskinen har upp till 7000 produkter/PLUs med 12 teckens klartext och upp till 200 varugrupper med 12 teckens klartext. 50 biträden. Möjlighet till grafisk logotype alternativt 4 raders kvittohuvud. 4 raders nedre meddelanden, t ex för reklam. 4 momssatser. Använder man en streckkodsläsare går det också snabbare och risken minskar för felslag. Den innehåller en underlättande hjälpfunktion för programmering. Intern databackup.

Kombinerat touchtangentbord och tryckknappar

Den perfekta kombinationen av 72 touchtangenter och ett tangentbord med tryckknappar vid sidan, gör inmatningen i kassan enkel. Tangentbordsskyddet på touchdelen kan bytas ut snabbt och enkelt.

Tyst och snabb termoskrivare och journalskrivare

Kassan har en inbyggd och tyst termoskrivare. Med sin 58mm breda kvittorulle erbjuder den hög skrivhastighet och god utskriftskvalité. "Drop-in" laddning gör att byte av kvittorulle sker snabbt och enkelt. Det går att designa sin egen kvittoutskrift med en grafisk logotyp från någon av de förinstallerade logotyperna. Utskrift av journalremsa.

Programmera med hjälp av en PC och spara på SD-kortet

Med tilläggsprogrammet "CASIO PC software" kan man enkelt programmera kassamaskinen själv. SD-kortet används för att flytta data till kassamaskinen. Du kan också plocka ut försäljningsdata från kassamaskinen till ett SD-kort för att sedan analysera data (lagrat i CSV format) på din dator. En export av journalen kan också göras.

Rapporter enligt skatteverkets regler

Dagsrapport, månadsrapport, årsrapport, PLU-rapport, timrapport och flash-rapport.

Tydlig och vridbar kunddisplay

En alfanumerisk och justerbar två-radig kunddisplay erbjuder god överblick för kunderna.

Kontrollenhet "svarta lådan"

Som tillbehör till Casios kassor finns "svarta lådan". En kontrollenhet enligt Skatteverkets regelverk.

Manual

Produktblad